loader image
Sari la conținut
Aqua Bebe » Cursuri inot » Blog » Cursuri de Aqua Bebe în Decebal: O Viață sănătoasă începe în Apă

Cursuri de Aqua Bebe în Decebal: O Viață sănătoasă începe în Apă

Un Salt de Calitate în Dezvoltarea Bebelușilor

Înotul este una dintre cele mai benefice activități pentru dezvoltarea fizică și mentală a bebelușilor. În locația noastră modernă de pe Strada Delea Nova, Nr. 15, Sectorul 3, oferim cursuri de Aqua Bebe într-un bazin tratat fără clor, folosind tehnologii de ultimă generație, precum Electroliza salină, ozon și raze UV. Află cum înotul poate influența în mod pozitiv viața micuțului tău!

1. Dezvoltarea Armonioasă a Bebelușului

În primul rând, înotul îmbunătățește funcțiile de coordonare și echilibrul. Când corpul lor mic este susținut de apă, aceștia își antrenează mușchii și dezvoltă un simț al echilibrului mai avansat.

2. Reflexe Motorii Dezvoltate

Ajută la dezvoltarea reflexelor motorii. Bebelușii își folosesc membrele în mod coordonat în apă, ceea ce contribuie la dezvoltarea abilităților lor motorii.

3. Musculatură Puternică

În fiecare ședință, micuții își pun la lucru întreaga musculatură a corpului. Această activitate fizică îi ajută să dezvolte forță musculară și să crească puternici.

4. Legătură Emoțională Cu Părinții

Înotul creează un moment special pentru părinți și copii. În timpul lecțiilor, cei mici se bucură de atenția și iubirea părinților, consolidând legătura emoțională dintre ei.

5. Sistem Imunitar Mai Puternic

Înotul întărește sistemul imunitar al bebelușilor, făcându-i mai rezistenți la infecții și răceli. Apa stimulează sistemul lor imunitar și îi protejează de agenții patogeni.

6. Dezvoltare Cerebrală

Activitatea în apă nu ajută doar la dezvoltarea fizică, ci și la stimularea celulelor nervoase. Bebelușii devin mai conștienți și receptivi.

7. Sănătate Cardiovasculară

Înotul nu este doar un exercițiu pentru mușchi; el îmbunătățește, de asemenea, sănătatea plămânilor și a inimii. Cei mici învață să respire și să-și îmbunătățească capacitatea cardiovasculară.

8. Somn Odihnitor

Bebelușii care fac înot dorm mai bine și se trezesc mai puțin pe parcursul nopții. Activitatea fizică în apă îi relaxează și îi pregătește pentru un somn odihnitor.

9. Creșterea Apetitului

Înotul poate crește pofta de mâncare. După lecții, aceștia se vor bucura de o masă sănătoasă pentru a-și hrăni corpul în creștere.

10. Dezvoltarea Încrederii în Sine

Cursurile de Aqua Bebe promovează dezvoltarea încrederii în sine și a capacității de adaptare. Această activitate sportivă ajută bebelușii să-și construiască o personalitate puternică și încrezătoare.

Înotul pentru bebeluși la locația noastră modernă de pe Strada Delea Nova, Nr. 15, Sectorul 3, oferă o serie de avantaje esențiale pentru cei mai mici membri ai familiei tale. Este mai mult decât o activitate recreativă; este o ocazie de dezvoltare. Prin participarea la cursurile de Aqua Bebe, părinții pot să-și vadă copiii în creștere și să contribuie la formarea unui viitor sănătos și strălucitor pentru aceștia. Învață-ți bebelușul să înoate, și vei oferi un salt de calitate în dezvoltarea sa.

Rating:
5/5

Situat central, la 5 minute de condus de Piata Unirii, clubul Acvatic Bebe ofera un mediu sigur si sanatos pentru bebelusi , (incepand de la 4 luni) si copii pana la 6 ani, care au astfel ocazia sa invete despre siguranta acvatica si procedeele de inot, sa faca sarituri si scufundari intr-un bazin cu apa la temperatura de 32 de grade, fara clor .
Cadrul intim ofera prilejul perfect de relaxare pentru parinti si legarea de prietenii trainice pentru cei mici

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Distribuie:

  Facebook
  LinkedIn
  WhatsApp
  Email