loader image
Sari la conținut
Aqua Bebe » Cursuri inot » Aqua Bebe – Cursuri inot bebelusi

Aqua Bebe – Cursuri inot bebelusi

Aqua Bebe este destinația perfectă pentru părinții din Sectorul 1 care doresc să ofere cea mai bună experiență acvatică bebelușilor lor. Cu o abordare specializată și dedicată, Aqua Bebe oferă cursuri de înot adaptate nevoilor delicate ale micuților. Cu instruitori experimentați și facilități de înaltă calitate, ne angajăm să oferim o experiență sigură și plină de bucurie pentru bebeluși și părinți deopotrivă. Învață mai mult decât înotul – creează amintiri de neuitat și dezvoltă abilități importante pentru viață. Înscrieți-vă acum la Aqua Bebe și descoperiți beneficiile extraordinare ale înotului pentru cei mici!

Rating:
5/5

În zona Pieței Victoriei, Bazinul pentru Aqua Bebe își deschide porțile către o experiență de înot unică! Bazinul este dotat cu tehnologii de ultimă oră și facilități de înaltă calitate, fiind locul perfect pentru cursurile de înot cu bebelusii la orele de Aqua Bebe. La Aqua Bebe Piața Victoriei, Clubul de inot pentru bebelusi creează un mediu excelent pentru toți cei pasionați de înot, indiferent de nivelul lor de experiență. Beneficiați de resursele și suportul necesar pentru a vă atinge obiectivele și pentru a vă bucura din plin de frumusețea înotului!

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  O locatie excelenta pentru Aqua Bebe

  Distribuie:

  Facebook
  LinkedIn
  WhatsApp
  Email

  Bucurați-vă de cursurile de înot pentru bebeluși oferite de Aqua Bebe în inima Piața Victoriei! Clubul Phoenix Swim este o oază a excelenței în arta înotului și un punct de referință în materie de standarde înalte. Cu o echipă de antrenori experimentați și dedicați, ne angajăm să vă ghidăm prin fiecare etapă a călătoriei dumneavoastră acvatice.

  La Aqua Bebe Piața Victoriei, punem accentul pe calitatea instruirii în înot pentru cei mai mici. Într-un mediu sigur și prietenos, veți beneficia de îndrumare de cea mai înaltă calitate pentru a vă perfecționa tehnica de înot și pentru a vă atinge întregul potențial în acest sport captivant. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm și să vă ajutăm să vă bucurați din plin de frumusețea și beneficiile înotului pentru bebeluși!

  Rating:
  5/5

  Locatia de Aqua Bebe din sectorul 1, se afla in interiorul hotelului Intercontinental Athene Palace, intr-o zona foarte accesibila cu toate mijloacele de transport. Clubul ofera cursuri de inot pentru copii si bebelusi incepand cu varsta de 3 luni, in regim individual. Tot aici puteti sa beneficiati de antrenamente personalizate și program flexibil în funcție de nevoile fiecăruia!

  O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

   Nume si prenume*

   Adresa de email*

   Telefonul*

   Bazinul ales*

   Tipul abonamentului* pentru

   Alte informatii necesare ?

   Distribuie:

   Facebook
   LinkedIn
   WhatsApp
   Email

   Rating:
   5/5

   Echipa Aqua BEBE are in componenta instructori de educatie acvatica pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

   O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium: