loader image
Sari la conținut
Aqua Bebe » Cursuri inot » Blog » Primii Pași în Lumea Acvatică: Educația la Bazinul din Primăverii

Primii Pași în Lumea Acvatică: Educația la Bazinul din Primăverii

Începând de la 2 Luni, O Lume Acvatică Așteaptă Bebelușii

În lumea plină de descoperiri a unui nou-născut, educația acvatică este un pas important. La Clubul din Primăverii, am dezvoltat programe speciale pentru ca bebelușii să poată începe această călătorie din primele luni de viață, de la doar 2 luni. Când vine vorba de înot, întrebarea „Când e bebe pregătit?” are un răspuns clar: oricând ești gata să începi aventura acvatică.

Metoda și Echipa – Garantul Succesului

Metoda și echipa sunt adevărații promotori ai succesului lecțiilor de înot. Ne mândrim cu faptul că toți bebelușii născuți la termen, care se dezvoltă normal și încep programul nostru de educație acvatică înainte de vârsta de 6 luni, sunt asigurați. Cu o frecvență săptămânală la înot și angajamentul de a îmbrățișa o metoda personalizată, împreună cu instructorii noștri jucăuși și empatici, bebelușii vor atinge următoarele abilități:

1. Imersii (Scufundări) Succesive

Până la vârsta de 12 luni, cei mici vor deveni maeștri în arta imersiilor. Această abilitate este esențială pentru încrederea și confortul lor în apă.

2. Deplasare Independentă

Până la vârsta de 18 luni, bebelușii vor fi capabili să se deplaseze independent în apă, fără ajutorul instructorului. Cu obiectele plutitoare potrivite, ei vor experimenta libertatea de mișcare în mediul acvatic.

3. Înot pe Lățime de Bazin

Până la vârsta de 30 de luni, vor putea explora întreaga lățime a bazinului în mod independent, construindu-și astfel încrederea și abilitățile.

4. Dobândirea Tehnicii Primului Procedeu de Înot

Până la vârsta de 4 ani, copiii noștri vor avea o bază solidă pentru înot, obținând tehnica primului procedeu de înot. Aceasta este o realizare importantă, deschizând ușa către o viață activă și sănătoasă în apă.

În bazinul de Aqua Bebe din Primăverii, înotul este mai mult decât o activitate recreativă. Este o călătorie care oferă abilități esențiale și dezvoltare pentru micuții tăi. Așa că, indiferent de vârsta bebelușului, îi poți oferi această oportunitate de a explora lumea acvatică într-un mod sigur și distractiv.

Rating:
5/5

Echipa Aqua BEBE are in componenta instructori de educatie acvatica pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Distribuie:

  Facebook
  LinkedIn
  WhatsApp
  Email