loader image
Sari la conținut
Aqua Bebe » Cursuri inot » Blog » Aqua Bebe în Primăverii: Descoperind Lumea Apei la Cel Mai Modern Club pentru Bebeluși

Aqua Bebe în Primăverii: Descoperind Lumea Apei la Cel Mai Modern Club pentru Bebeluși

Dacă vă aflați în căutarea unei destinații sigure și prietenoase pentru dezvoltarea copilului dumneavoastră în lumea apei, Aqua Bebe din Primăverii, situat pe Strada Pictor Barbu Iscovescu Nr. 19, Sectorul 1, București, este locul perfect pentru dumneavoastră. Clubul este o oază de învățare și distracție, creată cu grijă pentru a oferi celor mai mici membri ai familiei dumneavoastră o experiență educativă de neuitat.

Când Învață Bebelușul Să Înoate?

Una dintre întrebările frecvente ale părinților este „Când învață bebelușul să înoate?” Primele deplasări acvatice independente pe o distanță scurtă (4-5 metri) devin posibile în jurul vârstei de 18-24 luni, în timp ce respectarea tehnică a procedeului de înot se dezvoltă în jurul vârstei de 4 ani. La Aqua Bebe, instructorii specializați lucrează cu bebeluși încă de la vârsta de 4 luni, ajutându-i să se familiarizeze treptat cu apa și să dobândească încredere în mediul acvatic.

Siguranță și Expertiză

Un aspect esențial pentru părinți este siguranța copiilor lor în timpul activităților acvatice. Clubul se evidențiază prin asigurarea unui mediu curat și sigur pentru învățare. Aici, dezinfecția apei se realizează printr-un sistem mixt de ozon și raze UV, asigurând o calitate și puritate a apei fără miros de clor. Dispune de o asistentă medicală full-time, care poate oferi suport și consiliere în caz de nevoie și la solicitarea părinților. Toți instructorii au cursuri de prim ajutor realizate la angajare și sunt reactualizați anual pentru a se asigura că sunt pregătiți să răspundă la orice situație de urgență.

Învățare Prin Joc și Personalizare

Instructorii de Aqua Bebe sunt nu doar specializați profesional, ci și dedicați și pasionați de ceea ce fac. Ei aplică metode de învățare prin joc, astfel încât copiii să se distreze în timp ce își dezvoltă abilități esențiale. Programul individual instructor-copil permite personalizarea fiecărei ședințe în funcție de disponibilitatea și ritmul propriu de dezvoltare al copilului. Învățarea acvatică devine astfel o experiență plină de bucurie și progres, care va marca parcursul dezvoltării copilului dumneavoastră.

Aqua Bebe din Primăverii nu este doar un club de înot; este o poartă deschisă către lumea fascinantă a apei, care contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor și la crearea unor amintiri de neuitat pentru întreaga familie.

Rating:
5/5

Echipa Aqua BEBE are in componenta instructori de educatie acvatica pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Distribuie:

  Facebook
  LinkedIn
  WhatsApp
  Email