loader image
Sari la conținut
Aqua Bebe » Cursuri inot » Blog » Aqua Bebe în cea mai modernă locație pentru bebeluși din Decebal

Aqua Bebe în cea mai modernă locație pentru bebeluși din Decebal

Un Spațiu Sigur și Prietenos pentru Dezvoltarea Micuților

În cartierului Decebal din București, se află cea mai modernă locație dedicată bebelușilor. Amenajat cu mare grijă la detalii, acest club este un loc unde siguranța și dezvoltarea sănătoasă sunt priorități. Aici, copiii exploreză minunata lume a apei începând cu vârsta de 4 luni și până la 6 ani. Atmosfera prietenoasă și veselă oferă părinților liniștea și siguranța că cei mici sunt în mâini bune.

Educația Acvatică și Legăturile Familiale

Înotul pentru bebeluși și copii nu este doar o activitate obișnuită, ci o adevărată experiență familială. Aqua Bebe construiește un program educațional acvatic care nu doar dezvoltă abilitățile copiilor, ci și consolidează legăturile familiale.

Un Program Inovator pentru Dezvoltarea Copiilor

Fiecare sesiune de înot începe cu pregătiri speciale care asigură ca micuții să se simtă confortabil în apă. Abia după acestă etapă începe activitatea propriu-zisă în grup, sub atenta îndrumarea a instructorilor.

Flexibilitate și Personalizare în Învățarea Acvatică

La finalul fiecărei sesiuni, fiecare familie se bucură de un moment de joc liber, într-un mediu relaxant. Flexibilitatea este cheia aici; copiii sunt lăsați să-și dezvolte abilitățile în ritmul lor, cu sprijinul instructorilor, deoarece se înțelege că fiecare copil are propriile nevoi și sensibilități în fața apei.

O Experiență Durabilă cu Impact Pozitiv

Aqua Bebe nu oferă doar oportunitatea de a învăța să înoate. Aceste programe contribuie la dezvoltarea fizică, neuromotorie și chiar psiho-socială a celor mici. De asemenea, aceste activități pot contribui la prevenirea, vindecarea sau eliminarea simptomelor unor boli sau anomalii genetice, oferindu-le copiilor un start sănătos în viață.

Dezvoltare și Legături Durabile

Bazinul de iAqua Bebe din Decebal nu este doar o piscină pentru bebeluși; este un loc unde familia se consolidează, iar copiii învață să se coordoneze și să se bucure de mediul acvatic. Această destinație educațională oferă o experiență minunată care nu doar deschide ușile apei pentru cei mici, ci deschide uși către o dezvoltare armonioasă și durabilă într-o lume în continuă schimbare.

Rating:
5/5

Situat central, la 5 minute de condus de Piata Unirii, clubul Acvatic Bebe ofera un mediu sigur si sanatos pentru bebelusi , (incepand de la 4 luni) si copii pana la 6 ani, care au astfel ocazia sa invete despre siguranta acvatica si procedeele de inot, sa faca sarituri si scufundari intr-un bazin cu apa la temperatura de 32 de grade, fara clor .
Cadrul intim ofera prilejul perfect de relaxare pentru parinti si legarea de prietenii trainice pentru cei mici

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Distribuie:

  Facebook
  LinkedIn
  WhatsApp
  Email
  Rating:
  5/5

  Pășiți în lumea excelenței acvatice la Bazinul Alexandreea, situat în Sectorul 3!

  Aici vă așteaptă cursuri de înot de înaltă calitate pentru participanți de toate vârstele, inclusiv programe specializate Aqua Bebe. Facilitățile noastre sunt de ultimă generație, incluzând un bazin semiolimpic și echipamente de top. Înscrierile sunt deschise în permanență!

  Bazinul Alexandreea este alegerea perfectă pentru a vă perfecționa tehnica de înot și a vă relaxa într-un spațiu modern și bine echipat. Oferim facilități avansate, cum ar fi un sistem de canalizare perimetral, dezumidificatoare, reglare automată a pH-ului și a clorului în apă, precum și un sistem de dezinfectare cu UV și o centrală de tratare a aerului.

  O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

   Nume si prenume*

   Adresa de email*

   Telefonul*

   Bazinul ales*

   Tipul abonamentului* pentru

   Alte informatii necesare ?