loader image
Sari la conținut
Aqua Bebe » Cursuri inot » Blog » Magia Înotului Bebelușilor la Bazinul special tratat fara clor

Magia Înotului Bebelușilor la Bazinul special tratat fara clor

Apa, cu calitățile sale uimitoare, exercită o influență profundă asupra dezvoltării fizice și psihice a bebelușilor. În primii ani de viață, bebelușii care vin în contact cu apa dobândesc un sentiment de încredere, curaj și libertate de mișcare în apă, ceea ce contribuie semnificativ la dezvoltarea lor psihomotorie rapidă. Bazinul Acvatic Bebe Club Primăverii, situat în Sectorul 1, pe Strada Pictor Barbu Iscovescu, nr. 19, este un loc special unde această conexiune unică dintre bebeluși și apă devine realitate.

O Legătură Specială cu Apa

Nicio altă relație nu poate fi comparată cu cea dintre un bebeluș și apa în care se scaldă. Timp de 9 luni, fătul trăiește în siguranță și liniște în uterul matern, iar această perioadă unică se reactualizează în momentul în care bebelușul vine în contact cu apa. În Bazinul din Primăverii, sub supravegherea atentă a părinților, bebelușii pot retrăi această senzație de siguranță și relaxare. Cu o apă de calitate și la temperatura potrivită, micuții se simt în largul lor și plutesc ușor, asemenea stării de lejeritate din uter.

Dezvoltare Psihomotorie Accelerată

Participarea la programele de activități acvatice începând cu vârsta de 4 luni poate accelera dezvoltarea psihomotorie a bebelușilor. În acest stadiu, bebelușii răspund pozitiv la mediul acvatic, dobândind încredere în propriile mișcări și coordonare. Această experiență este înregistrată adânc în memoria lor, adăugând la amintirile de bază ale primei lor experiențe cu apa.

Începerea Timpurie: Reflexul de Imersie

Începerea timpurie a activităților acvatice este importantă nu doar pentru dezvoltarea reflexului de imersie, ci și pentru consolidarea reflexului respirator. Acest reflex de imersie apare la bebeluși atunci când obrazul lor intră în contact cu apă, protejându-și căile respiratorii de pătrunderea apei. Cu timpul, acest reflex se dezvoltă și se intensifică, adăugând la abilitățile subacvatice ale bebelușilor.

Este important de subliniat că reflexul de imersie nu înseamnă că bebelușii pot fi ținuți sub apă pe termen lung. Este mai degrabă o reacție de supraviețuire în situații de risc. În cadrul programelor de înot pentru bebeluși, instruitorii specializați îi învață pe părinți cum să lucreze cu acest reflex în mod sigur și benefic pentru dezvoltarea bebelușilor în apă.

Bazinul de inot din Primăverii este o oază a dezvoltării și bucuriei pentru bebeluși și părinți deopotrivă. Aici, bebelușii pot dobândi încredere, coordonare și dezvoltare psihomotorie rapidă într-un mediu sigur și captivant. Prin intermediul experților în înot pentru bebeluși, se poate explora în siguranță legătura specială dintre cei mici și apa din bazin, aducând beneficii semnificative pentru dezvoltarea lor. În acest loc, copiii învață să se simtă în largul lor în apă și să se bucure de fiecare moment petrecut în mediul acvatic, construind o relație pozitivă și durabilă cu apa încă din primele luni de viață.

Rating:
5/5

Echipa Aqua BEBE are in componenta instructori de educatie acvatica pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Distribuie:

  Facebook
  LinkedIn
  WhatsApp
  Email